De paarden

 

 

Coachpony Shogun is een 25-jarige ruin. Hij is een lieve en gevoelige pony en hij merkt altijd precies hoe je in je vel zit.

Bijvoorbeeld als ik na een drukke dag denk: 'nog even snel longeren'. Shogun blijft dan vaak midden in de bak stil staan en verzet geen stap. Alsof hij wil zeggen 'niks even snel, kom jij maar eerst tot rust!'. Zo heeft hij mij de afgelopen jaren al veel geleerd en is hij een fijn paard voor de coachsessies.

 

 

De tweede coachpony is Riëlle. Riëlle is een Fjordenmerrie van 22 jaar. Riëlle is een dame die precies weet wat zij wil.

 

En dan is er nog kleine Mika. Mika is een shetlander van 11 jaar oud. Als een echte shetlander houdt Mika erg van eten en kan zij goed ontsnappen!

 

Riëlle en Mika zijn allebei niet van mij, maar mogen van hun eigenaresse worden ingezet voor de coachsessies.

 

Shogun, Riëlle en Mika staan samen op een privélocatie in Rockanje (Zuid-Holland). Hier vinden ook de coachsessies plaats. Het welzijn van de pony's is erg belangrijk. Ze lopen dan ook 24/7 buiten met altijd toegang tot een grote inloopstal. Ook mogen ze het hele jaar door regelmatig lekker de wei op.