De coach

 

Mijn naam is Suzanne Buit. Al van jongs af aan spelen paarden een belangrijke rol in mijn leven. Als negenjarig meisje begon ik met paardrijles op de manege. Na een aantal jaar op de manege te hebben gereden, kwam Shogun in mijn leven. Eerst was hij jarenlang mijn verzorgpony en zes jaar geleden kwam mijn grote droom uit. Shogun werd mijn eigen pony. Als ik bij paarden ben, ervaar ik rust en veiligheid. Bij hen kan ik helemaal mijzelf zijn en zij veroordelen mij niet als ik eens een dag niet lekker in mijn vel zit. Ik vind ook niets zo fijn als om na een dag hard werken bij de paarden weer tot rust te komen.


 

Na mijn studie Orthopedagogiek werkte ik afwisselend in de volwassenenpsychiatrie, gehandicaptenzorg en in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Al die tijd bleef het echter kriebelen om mijn twee passies te kunnen combineren. Daarom besloot ik in 2016 mijn hart te volgen en ik begon met de opleiding tot Equine Assisted Coach (level 1 en 2) aan Educatief Centrum de Keulseweg. Eind 2016 startte ik met Praeda Coaching. Naast mijn werk als coach werk ik momenteel als gedragsdeskundige op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen.

 

Praeda Coaching is aangesloten bij het KREAC (Kwaliteitsregister Equine Assisted Coach).  Praeda Coaching werkt volgens de ethische code en het beroepsprofiel van het KREAC. Ook is aan het lidmaatschap van het KREAC een klachtenregeling verbonden.

 

Wil je meer informatie?  Kijk dan op www.kreac.nl.